Gösterilen sonuç sayısı: 2

DJI Mavic Mini 2

DJI Mini 2 seyahatlerinizde olduğu kadar gündelik yaşantınızda da kullanabileceğiniz kompakt ve ultra hafif bir mini drone modelidir. 4K/30fps video, 12MP fotoğraf, QuickShots ve Panorama gibi birçok akıllı özelliğe sahip olan Mavic ailesinin yeni üyesi etkileyici rüzgar direnci özelliğine de sahiptir. BU ÜRÜNDEKİ MEVCUT KAMPANYALAR:
  • Uzatılmış Garanti: Kampanya Dahilinde Bu Ürün Tam 3 Yıl Boyunca Standart DJI Garantisi Altındadır.
  • Mavic Mini'ler Şimdi Güncelleme Paketi Hediyeli! Sipariş Not Kısmında Talep Etmeniz Durumunda Mininizin İlk Güncellemesini Sizin İçin Yapıyor ve Sevk Ediyoruz.
* Kutu İçerisinde SD Kart Bulunmamaktadır. * Detaylı Paket İçeriğine Aşağıdaki Ürün Paket İçeriği Sekmesinden Ulaşabilirsiniz. * Providyo DJI Global Tarafından Yetkilendirilmiş Satış ve Servis Noktasıdır.

DJI Mini 2 Fly More Combo

28,899.00
DJI Mini 2 seyahatlerinizde olduğu kadar gündelik yaşantınızda da kullanabileceğiniz kompakt ve ultra hafif bir mini drone modelidir. 4K/30fps video, 12MP fotoğraf, QuickShots ve Panorama gibi birçok akıllı özelliğe sahip olan Mavic ailesinin yeni üyesi etkileyici rüzgar direnci özelliğine de sahiptir. BU ÜRÜNDEKİ MEVCUT KAMPANYALAR: * Kutu İçerisinde SD Kart Bulunmamaktadır. * Detaylı Paket İçeriğine Aşağıdaki Ürün Paket İçeriği Sekmesinden Ulaşabilirsiniz. * Providyo DJI Global Tarafından Yetkilendirilmiş Satış ve Servis Noktasıdır.